Beautysalon Argana,
de goedkoopste huid en haarsalon van Almere!

Japanse straightening behandeling bij Beautysalon Argana.

 

 

 

Hoe werkt deze Japanse manier van straighten?

Globaal werkt het op de volgende manier: het haar wordt eerst gewassen. Op het natte haar wordt de straightening crème aangebracht. Hierdoor wordt de structuur van het haar veranderd. De crème trekt circa 15-30 min in het haar. Het haar wordt wederom gewassen en goed droog gemaakt. Vervolgens wordt het haar door middel van een speciale tang pluk voor pluk gladgestreken. Het tangproces duurt ongeveer 1 a 1,5 uur. De behandeling wordt met behulp van de tang geabsordeerd en ingesloten. Hierna wordt een moiturizer fixation crème aan het haar gebracht. Deze creme boordevol proteine trekt 15- 30 min in. Nadien wordt de creme uit het haar gespoeld . Tot slot wordt het haar gefohnd en eventueel geknipt.

Je haar blijft vervolgens na het zwemmen, een regenbui of douche glad en steil. Afhankelijk van de conditie van je haar is het niet meer nodig om je haar te steil te fohnen of te tangen.


Deze japanse vorm van steilen is een proces waarbij het haarstructuur volledig veranderd. Indien u krullen heeft zullen de krullen na het straightenen niet meer terug komen. U eigen haarstructuur zal dan alleen nog maar in de uitgroei te zien zijn. 

In onze salon werken wij met het merk Shisheido. Het is 1 van de beste merken van de Japanse straightening. Door de perfecte samenstelling is na een straightening behandeling alleen nog maar nodig om de uitgroei bij te werken.

Let op niet geschikt voor erg beschadigd haar of haar wat is behandeld met henna.