Beautysalon Argana,
de goedkoopste huid en haarsalon van Almere!

Harsen in Almere                           Met trots zijn we uitgeroepen tot de beste Brazilian Wax specialist van Almere en omstreken!

                                                                                         Wegens vakantie is de salon t/m 31 aug gesloten!

 

Welkom bij Beautysalon Argana, de huid en haarsalon voor alleen vrouwen.Dagelijks voorzien wij onze klanten van harsbehandelingen op verschillende lichaamsdelen. Of het nu gaat om het harsen van de benen,oksels,,schaamstreek,armen,rug,of het gezicht, bij Harssalon Argana kan je hiervoor altijd terecht. Ook behoort tot ons pakket de favoriete Brazilian Wax. Mede door de Brazilian Wax kan je tegenwoordig ook de intieme delen laten waxen. De salon heeft jarenlange ervaring in de brazilian wax behandeling.


Al onze behandelingen worden uitgevoerd door een ervaren schoonheidsspecialiste .
Onze werkwijze is uiterst hygiënisch. Elk lichaamsdeel wordt vooraf gedesinfecteerd.


Onze salon in Almere is voorzien van alle nuttige voordelen zoals vrij parkeren, extra lange openingstijden, geopend ook in het weekend en een extra voordeel is dat er voor elke klant extra tijd wordt ingepland zodat we je rustig kunnen behandelen.
Profiteer nu van onze geweldige herfstactie!Harsen/WaxenWat is harsen en waxen nu eigenlijk?Harsen is een alternatieve manier van het verwijderen van overtollig op verschillende delen van het lichaam.  Hierbij wordt de huid besmeert dmv een plakkerig mengsel ( hars/wax)Dit is een  soort stroopachtig mengsel .


Dit stroopachtig mengsel zorgt ervoor dat de haren aan de hars blijven plakken. Bovenop de hars worden papieren of katoenen strips gelegd . De schoonheidsspecialiste zal een klein deel van de strip vrij laten om hiermee de strip in 1 keer van het lichaam af te trekken.


Voor de gevoelige en intieme delen  van het lichaam wordt een andere methode gebruikt . Dit is een hars die niet dmv een strip eraf wordt gehaald maar vanzelf opdroogt. Door middel van een lipje wordt de hars met de hand eraf gehaald. Deze hars is wat minder pijnlijk. Vooral voor de Brazilian Wax is dit een veel voorkomende soort wax. 


De haren zullen inclusief de wortels uit het lichaam worden gehaald. 

Deze methode van ontharen verlost je ongeveer 4 weken ( afhankelijk van de snelheid van u haargroei) van ongewenst haargroei.


Uit onderzoek is gebleken dat er na een aantal keer harsen minder haargroei zichtbaar wordt.


Bekijk hieronder onze video.


Belangrijkste redenen om te  harsen?


  • Het is bewezen dat vrouwen zich na een harsbehandeling vrijer en netter voelen.
  • Harsen is in vergelijking met laserbehandelingen goedkoper.                             
  • Harsen verlost u weken van ongewenst haargroei.
  • Uw huid voelt na het harsen zacht en glad aan.
  • Harsen vermindert het effect van ingegroeide haren.
Doet Harsen pijn?


Harsen is over het algemeen niet echt pijnlijk. Vooral het harsen van benen, armen, gezicht en de rug wordt niet  als pijnlijk ervaren Er zitten wat gevoelige plekken op het lichaam die misschien als licht pijnlijk kunnen worden ervaren. Denk hierbij aan de oksels, bikinilijn en de brazilian wax.


Hoe lang blijven haartjes weg na het harsen?


De haren blijven ongeveer 4 weken weg.  Als u gewend bent om te scheren zullen de haartjes na het harsen zachter terugkomen dan dat u gewend bent.Harsen en zwangerschap


Indien u zwanger bent kunt u over het algemeen gewoon doorgaan met u hars behandelingen. Voornamelijk wordt harsen door zwangere  vrouwen  prettig ervaren omdat door de omvang van de groeiende buik sommige plekken op het lichaam moeilijk worden om zelf te ontharen.

Is harsen duur?


Harsen is over het algemeen betaalbaar. Bij beautysalon Argana in Almere is harsen erg voordelig en dus goedkoop omdat wij vanuit onze woning onze klanten behandelen. Wij kunnen hierdoor onze prijzen laag houden.


Waarom kan je voor het harsen beter naar een specialist gaan?

  • De specialist harst dagelijks en is opgeleid om de huid te kunnen analyseren waardoor de juiste hars wordt gebruikt.
  • Sommige delen van het lichaam zijn moeilijk te bereiken waardoor je een aantal haren niet kunt meepakken
  • Harsstrips uit de winkel plakken meestal niet zo goed waardoor harsen moeilijk gaat.
  • Het harsen door een specialist worden vaak minder pijnlijk ervaren.
Your body is our profession...
Wij zien je graag binnenkort in onze salon!

 

 

Harssalon Argana           

Kamgrasstraat 12

1313 BB Almere

+31 6 54 95 00 22      Wegens vakantie is de salon t/m 31 aug gesloten!