Beautysalon Argana,
de goedkoopste huid en haarsalon van Almere!

Botox haar behandeling bij Beautysalon Argana.

Droom jij ook van zijdezacht haar met behoud van je eigen haarstructuur ? Het kan nu met de geweldige nieuwe innovatie van botox voor het haar. Het haar wordt intens gevoed zonder chemische toegevoegde stoffen. 


Het verschil tussen keratine behandeling en een botox behandeling:

Terwijl allebei de behandelingen dezelfde resultaat geven zit er toch een kleine onderscheiding in beide behandelingen.

Beide behandelingen zorgen voor een zacht en pluisvrij glanzend resultaat. Door de behandeling zal uw haar makkelijk behandelbaar worden waarbij u dus minder lang voor de spiegel hoeft te staan. Het grootste verschil in de botox behandeling is dat deze 100% formaldehyde vrij is. Ook zijn er geen andere chemische stoffen aan het product toegevoegd.

Een ander verschil is dat de botox behandeling   intens diep in het haar dringt wat er voor zorgt dat het haar niet alleen gevoed wordt maar dat het ook hersteld wordt. Beschadigd haar wordt weer gezond.

Een keratine behandeling kan niet worden gebruikt voor erg beschadigd haar . De stoffen zorgen ervoor dat beschadigd haar kan breken en dus voor haaruitval kan zorgen.


Voor wie is welke  behandeling geschikt?

Een keratine behandeling is geschikt voor dames en heren met dik gekruld haar of een slag in het haar dat door weersomstandigheden dof  pluizig en moeilijk behandelbaar is geworden. Ook is deze behandeling erg geschikt voor dames die hun haar verven of chemisch behandelen dmv straitening.

Voor dames en heren met fijn en dun haar wordt de behandeling afgeraden. Ook geld dit voor zwangere vrouwen en kinderen onder de 12 jaar.

De botox behandeling is echter geschikt voor elke haartype . Omdat er geen chemische stoffen tijdens de behandeling vrij komen kunnen ook zwangere vrouwen en kinderen van deze behandeling gebruik maken. 


Een botox behandeling kan gezien worden als een filler voor je haar. Een keratine behandeling verspreid de molecullen op het haar en niet in het haar. De botox dringt echter in het haar . Hierdoor is een botox behandeling erg raadzaam voor mensen met beschadigd haar. Tegenwoordig heb je ook botox behandelingen die toch een beetje een straitening effect geven.

De gebruiksduur van een keratinebehandeling varieert van 4 tot 6 maanden.

De botoxbehandeling  heeft een gebruiksduur van ongeveer 2 a 3 maanden.